Debatt: Är Feministerna de största Rasisterna? Debatt Politik

Debatt: Är Feministerna de största Rasisterna?

question-mark-358177_960_720

Är du beredd att hålla med om att rasism är att säga något eller döma någon individ pga av dess hudfärg eller ursprung?

Om jag nu skulle använda något eller några av dessa kriterier för att stämpla en individ för just någon av dessa anledningar så skulle jag vara rasist, eller hur?

Det är nu det börjar bli svårt att få ihop det hela, för feminister har ju sagt att dom inte är rasister. Feminister dömer inte någon individ efter färg och ursprung, eller hur? Konstigt nog så har denna populära meningen ”Svenska Vita Kränkta Män” använts av feminister mot svenska män som inte delar samma åsikt som dem.

Ooops .. Vad har vi här då?? Ser jag precis en helt sprängfylld rasistisk mening?? Tittar vi noggrannare på meningen så kan vi se att den direkt redan vid första ordet refererar till vilket ursprung du har, alltså Sverige.

Vi går vidare till ord två där vi beskriver vilken färg du har på din hud. Och sist men inte minst så dömer vi dig efter kön!
Hur kan denna mening lyckats att slinka igenom och användas av feminister helt öppet i media, som nu en helt accepterad mening, mot oliktänkande män det senaste åren?

Är det ingen som har reflekterat över vad den faktiskt betyder och beskriver.

Vi har i en och samma mening två rasistiska påståenden och en könsuppdelning!

Kan du hitta en mening på 4 ord som är så rasistiskt laddad som denna?

Kan det vara så att feministerna som uppenbarligen snabbt drar fram rasistkortet mot oliktänkande, är de största rasisterna av oss alla?

Tycker du det finns stora likheter mellan extrema feminister och rasister?