Fråga: Vågar jag berätta för honom? Våga fråga!

Fråga: Vågar jag berätta för honom?

gravid kvinna debatt

Jag träffade en kille för 3 månader sedan, vi blev blixtförälskade i varandra och har dejtat sedan dess och allt har känts toppen. Men ”dessvärre” blev jag gravid och jag känner att jag vill behålla barnet. När vi pratat om familj och liknande innan så verkar det som att han inte alls är beredd på att skaffa barn redan nu.

Är det jag som är helt dum i huvudet som ens tänker den tanken? Ska jag berätta det för honom eller hur hade ni gjort? Jag är mest orolig över att han ska bli arg och dumpa mig där på fläcken.

Köp direkt från fabriken, största och billigaste prylbutiken på nätet

Jag skäms över att fråga föräldrar eller vänner om råd och tips, dom kanske också tycker jag är konstig?

Jag vet ju att han är väl skyldig att betala underhållsstöd fram tills dess att barnet är 18 år, om jag inte har missuppfattat det hela?

Skribent: Hanna

Hur hade du gjort i min situation?