Den osannolika historien om den hemlösa hunden som rädda livet på den nyfödda pojken Nyheter Viralt

Den osannolika historien om den hemlösa hunden som rädda livet på den nyfödda pojken

hemlös hund rädda livet på spädbarn

Denna hjärtskärande historia ägde rum i staden Kharibika i landet Oman. En motorcyklist kom åkandes när han så en hemlös hund gå lunkandes längs vägkanten. Mannen såg att hunden bar på något i munnen, men han kunde först inte se vad det var hunden hade i munnen.

Så mannen hoppade av sin motorcykel för att undersöka saken och såg på vägen fram bloddroppar längs vägen. Det han nu fick se hunden bära på i sin mun kunde han aldrig ha anat.

I munnen bar hunden ett helt nyfödd bebis som mannen såg att den inte kunde vara mer än några timmar gammalt då navelsträngen hängde ner från den lilla pojkens kropp.

hjälte hunden

 

Mannen reagera direkt och börja springa mot hunden och barnet, då hans första tanke var att hunden hade skadat den lilla pojken. Men när han kom fram till hunden var den helt lugn, och mannen fick känslan av att hunden nästan hade väntat på att någon skulle komma fram till den med undsättning.

I dagsläget är det ingen som vet vad som har hänt den lilla pojken och hur hunden kunde få tag i den, men myndigheterna i Oman tror att det handlar om ett barn som har blivit lämnat för att dö bland soporna. Men just denna dag hade denna lilla pojk änglavakt och blev räddad av den hemlösa hunden som troligtvis var och rotade i soporna för att hitta sig något att äta.

Den lilla pojken fördes omedelbart till sjukhus där läkarna knappt kunde tro sina ögon, den lilla pojken var helt oskadd och hade inte ådragit sig några skador efter promenaden med hunden.

Tyvärr så finns idag ingen mer information om denna hjältemodiga hund och vad som hände med den.